Σχετικά με εμάς

XIand #39? ΈΝΑ ΚΟΝΤΟΜΆΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ CO. LTD,

κάθεται σε Xiand #39; μια — γενέτειρά του το γνωστό πήλινοι πολεμιστές, ξεκινώντας το σημείο του ο δρόμος του μεταξιού, μια πόλη με μακρά ιστορία. Κάτω από τη βαθιά κινεζική λατρείαUral φόντο,ΚΟΝΤΟΜΆΝΙΚΟέχει δημιουργήσει ειδική εταιρεία πολιτισμού: επαγγελματικό, ειλικρινής και ασθενών. Του πελάτη satisfication έρχεται πρώτο. ΚΟΝΤΟΜΆΝΙΚΟείναι τα χέρια σας και τα μάτια στην Κίνα, και προσπαθεί να είναι ο καλύτερος προμηθευτής για εσάς. Σε ΚΟΝΤΟΜΆΝΙΚΟs μυαλό, είστε περισσότερο από έναν πελάτη, αλλά έναν στρατηγικό επιχειρηματικό εταίρο, ένας φίλος για πάντα.

Όλα τα μέλη της ομάδας σεΚΟΝΤΟΜΆΝΙΚΟέχουν ήδη υπηρετούν σε φέρουσας βιομηχανίας για sereval χρόνια. Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια σκληρής εργασίας, XIand #39? ΜΙΑ NUO WEIΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ ΚΑΙΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ CO., LTD ενεργεί ως όχι μόνο ένα καλό εξαγωγέας, αλλά και φέρων κατασκευαστής. Κοντομάνικο έχει επενδύσει σε δικά της εργοστάσια που ειδικεύεται σε ρουλεμάν, βελόνα ρουλεμάν και ρουλεμάν μπλοκ μαξιλάρι.ΚΟΝΤΟΜΆΝΙΚΟέχει εδραιώσει ισχυρές κατασκευαστής δίκτυο.
Η δύναμη του
ΚΟΝΤΟΜΆΝΙΚΟδεν είναι μόνο προσφορά ευρύ φάσμα ρουλεμάν ακόμη και με μικρή ποσότητα, πιο σημαντική λαμβάνοντας ένα καλό έλεγχο ποιότητας.

Από το 2014, έχουμε επενδύσει και μερίδιο τηςChangzhou JBE ρουλεμάν εργοστάσιο, ως μας ισχυρότερη υποστηρικτής της βελόνας φέρουν παροχή.

Στο λιμάνι της Σαγκάης,WEI NUOέχει αποθήκη για ρουλεμάν και άλλα προϊόντα από θορύβου 2006, όπου όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται από τους μηχανικούς μας επιδέξιος για να βεβαιωθείτε ότι η ανοχή, δόνηση των ρουλεμάν ανταποκρίνεται στις διεθνείς ISO πρότυπα.
Σκληρή δουλειά παίρνει καταβληθεί.
ΚΟΝΤΟΜΆΝΙΚΟs επάγγελμα και διακριτικοί υπηρεσιών είναι άκρως παρατήρησε από τους πελάτες. «Είστε το πιο αξιόπιστο προμηθευτή που έχω ποτέ εργαστεί με.» λέει ένας από τους πελάτες μας.
ΚΟΝΤΟΜΆΝΙΚΟ Ειλικρινά ελπίζω να δημιουργήσει μακροπρόθεσμη επιχειρηματική σχέση μαζί σας.